index_01

ninos3
60_kuran[1](1)
mekaabeginn
isl24
kuran[1]
pgallery-kaktus[1]

Ilahija me videoklip

pic_hasbi
pic_mother
pic_almuallim
pic_supplication
desing6[1]
desing7[1]
desing10[2]

Falja e namazit

me video

kuranii[1]
Iran,%2520dzamija%2520Sejh%2520Lutfullaha%2520u%2520Isfahanu[1]
Kartolina1[1]
kurani[1]

Menya kryesore

1Islam-Allah-heading Haram9
book-cover-small

Mirë se erdhët në faqet e "Qendrës Islamike Kulturore Shqiptare"

Qëllimi i këtyre faqeve është mundësimi i një informacioni sa më të gjërë dhe të detajuar Islam për publikun Shqiptar në Internet.

Në seksionet e këtyre faqeve informative shpresojmë se ju do të mund të gjeni një informacion të detajuar rreth fesë Islame, çështjeve, pyetjeve, kritereve dhe praktimit të saj.

Falënderimet tona le të jenë për Allahun, Zotin e Universit, paqja dhe mëshira e Zotit tonë qoftë mbi të Dërguarin e tij Muhammed (a.s.) dhe të gjithë vijuesit e rrugës së mbarë deri në ditën e fundit. Lusim Allahun (xh.sh.) që ta bëje të lehtë për lexuesit kuptimin e këtyre faqeve, dhe le të jenë keto faqe një fillim i mbarë për ata që kërkojnë rrugën e vërtetë dhe që janë të ndërtuar për të vërtetën.

Feja Islame si një nga fetë monoteiste të botës, me mëshirën dhe caktimin e Zotit është bërë një nga fetë kryesore të kombit tonë.
Historiku i Islamit në trojet tona i ka rrënjët e thella por siç dihet feja Islame është pranuar në masë nga populli jonë në 400 vitet e fundit.

Sot trupi kombëtar shqiptar numëron mbi 90% të popullsisë së tij që i përkasin fesë islame, respektivisht mbi 75% në Shqipëri dhe pjesa më e madhe e shqipëtarëve të Kosovës, Malit të Zi dhe Maqedonisë i përkasin kësaj feje të drejtë. Përveç kësaj vlen të përmendet që islami praktikohet në viset shqiptare edhe nga disa minoritete si Turq, Romë dhe Maqedonas.

 

slam_motahrek

Rregullorja e kësaj faqe është për të krijuar një rregull dhe disiplinë në WEB faqet e Qendrës Islamike Kulturore Shqiptare në Zvicër

 • Nuk do tolerohen mesazhet që përmbajnë fyerje kundrejt dikujt, fjalorë banal dhe vulgar në librin e komenteve.
 • Mesazhet që përmbajnë reklamime në masë apo website pornosh, do të fshihen dhe gjithashtu edhe postimet boshe të cilat nuk përmbajne asnjë mesazh.
 • Gjuha kryesore në librin e mbresave është shqipja. Gjuhë të huaja në mesazhet tuaja nuk janë të preferuara.
 • Rastet e qasjes në shërbyesin tonë në formë të paautorizuar do të paraqiten tek ofruesi i shërbimeve dhe këto persona do të ndiqen penalisht nga organet e autorizuara juridike.
 • Të gjitha shfletimet në faqet e Qendrës Islamike Kulturore Shqiptare, janë nën mbikqyrje të përherëshme, 24 orë.
 • Kopjimi i paautorizuar nga faqet e Qendrës Islamike Kulturore Shqiptare është rreptësisht i ndaluar.
 • Ju përshëndesim dhe ju faliminderojmë për mirëkuptim
 •  

  kd1 Hilye
  meka-120[1]
  [Menya kryesore] [Sheriati islam] [Gruja dhe familja (Fjalor)] [Ebu Bekir Es-Siddik: Hbu Hanifja] [Gusli] [Zekati] [Namazi] [Ramazani] [Gruaja ne Islam] [Çfare te themi kur...?] [Agjërimi]